Fagerborg-tradisjoner.

Heihei!

Som dere vet så går jeg på Fagerborg i Oslo, ballett-linja.<3 I begynnelsen likte jeg ikke skolen i det hele tatt. Jeg likte klassen min og bygget. Klasserommene var gamle, jeg gikk meg bort annenhver dag og jeg syns alle ssp-folka var noen klysete vestkantfolk. Fagga er kjempegammel, helt fra 1916 (!), og som alle andre gamle ting har skolen mange tradisjoner. Fagerborgrevyen, Den Gylne Edderkopp, Spindelvev og høst- og vårslepp, der alle går ut i skolen og danser skolegårdsdansene våre. 

På onsdag var det vårslepp på skolen og da ble også Den Gylne Edderkopp delt ut til Sigrid Bonde Tusvik, hun kom til skolen og måtte kysse edderkoppe og alt. Elevrådet delte ut boller og saft, også var det fotballkamp mellom russen og lærerne. 6-0 til russen med hangover! Sier litt om lærerne.

Kul var hun hvertfall. :)

Her er en film fra vårsleppet.

 

Synet mitt på skolen og menneskene har forandret seg ganske mye, og selv om det er mye press, har jeg det nesten alltid gøy på skolen!

Go Fagga!

-SS

4 kommentarer

Erle Carter

20.05.2012 kl.19:08

fine bilder :)

siljeskyttern

20.05.2012 kl.20:45

Erle Carter: Takk!
Fine bilder:)

siljeskyttern

21.05.2012 kl.17:40

Wiwi: takk takk :))

Skriv en ny kommentar

siljeskyttern

siljeskyttern

16, Frogn

Jente på 16. Går på Fagerborg vgs, landsdekkende danselinje i Oslo :) Veldig gøy! Blogger når jeg har tid, lyst og er kreativ.. hehe...

Kategorier

Arkiv

hits